Splitscreen multiplayer op weg naar Goat Simulator

UPDATE: Lanceert in juni.

UPDATE: Coffee Stain Studios laat weten dat patch 1.1 voor Goat Simulator uitkomt op 3 juni. Middels de nieuwe splitscreen speel je met vier geiten tegelijk.

Er is tevens een nieuw level speelbaar en er zijn extra geiten toegevoegd, waaronder 'Tornado Goat, Shopping Goat, Classy Goat, Repulsive Goat en meer.' De patch wordt gratis beschikbaar gesteld.

Coffee Stain Studios werkt aan update 1.1 voor Goat Simulator, waarin de simulatiegame wordt voorzien van splitscreen multiplayer. De update staat gepland voor de maand mei.

1.1 brengt ook een heel nieuw level met zich mee, dat ongeveer even groot is als het standaardlevel. Daarnaast ga je aan de slag met nieuwe geiten en verdien je extra Steam Achievements.

De downloadbare content is gratis. "Het zou niet eerlijk zijn als we geld zouden vragen voor content wanneer spelers elkaars content al gratis uitwisselen via de Steam Workshop," aldus Coffee Stains Armin Ibrisagic. "Vandaar de keuze om de content voor niets aan te bieden."

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread