Releasedatum Middle-earth: Shadow of Mordor bekend

Inclusief pre-order bonus.

Warner Bros. Interactive onthult de releasedatum voor Middle-earth: Shadow of Mordor. De open-wereldgame is vanaf 7 oktober verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Bestel je de game alvast, dan krijg je toegang tot de Dark Ranger pre-order bonus. Deze bevat de Dark Ranger-skin voor hoofdrolspeler Talion en de 'Test of Power Challenge Mode.' Door Saurons kapiteins te verslaan verdien je Runes, die je een voorsprong geven in de game. Via online leaderboards is te zien hoe je dat doet ten opzichte van andere spelers.

Middle-earth: Shadow of Mordor speelt zich af voor de gebeurtenissen van de Lord of the Rings-trilogie. Zo leer je onder andere over de oorsprong van de Rings of Power. Op je reis door Saurons thuisbasis maak je van je vijanden persoonlijke rivalen die uniek zijn voor iedere speler.

mordor

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread