Age of Mythology Extended Edition uit in mei

Bevat onder meer het origineel met Titan-uitbreiding.

De Age of Mythology: Extended Edition is vanaf mei verkrijgbaar via Steam, zo maakt Microsoft Game Studios vandaag bekend. De HD-heruitgave bundelt de originele met diens Titan-uitbreiding.

Nieuw is de integratie met Steamworks, waardoor je onder andere achievements en trading card vrijspeelt. Ook de mogelijkheid om gemakkelijk naar Twitch.tv te streamen behoorde vanzelfsprekend niet eerder tot de mogelijkheden, gezien het origineel lanceerde in 2002.

De verbetering in graphics zie je onder meer terug in een dag/nacht-cyclus, verbeterde watereffecten en schaduwen, opgebouwd om te draaien op widescreen-monitors. Om de game te spelen heb je minimaal 3GB RAM-geheugen nodig en een grafische kaart die DirectX 10 ondersteund (minstens een geïntegreerde HD 3000, X1950 of 8600GT).

Overigens werd de game aangekondigd door een Alpaca-handpop op een toetsenbord te slaan. Hoe dat er uit ziet, zie je in onderstaande video.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread