Half-Minute Hero: The Second Coming naar Steam

Met online multiplayer voor vier spelers.

Uitgever Marvelous AQL kondigt een pc-versie aan van Half Minute Hero 2 onder de naam Half Minute Hero: The Second Coming. Het betreft een overzetting van het origineel voor de PlayStation Portable, die nog niet eerder buiten Japan is uitgebracht.

The Second Coming is het vervolg op Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy. Heb je het eerste deel reeds in bezit, dan krijg je automatisch 25 procent korting op de sequel. Een prijs is echter nog niet bekend. De game lanceert op 4 april aanstaande.

Half Minute Hero is een parodie op het Japanse RPG-genre waarin je telkens maar dertig seconden de tijd hebt om je naar de eindbaas te vechten. In The Second Coming is voornamelijk een online multiplayer modus voor maximaal vier spelers nieuw. Via de map editor bouw je je eigen multiplayer-levels die je vervolgens deelt via de Steam Workshop.

Naast een uitgebreidere singleplayer modus bevat The Second Coming ook Time Attack en Infinite Battle modi, met Steam Leaderboard-integratie. Ook is er nog volledige ondersteuning voor controllers en de Big Picture modus.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Cyberpunk 2077 release uitgesteld

Gelukkig is het nog altijd minder dan 2077 keer slapen.

Verder op de site...

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Cyberpunk 2077 release uitgesteld

Gelukkig is het nog altijd minder dan 2077 keer slapen.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread