Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition aangekondigd

Maar bevat niet de game zelf.

Uitgever Bethesda kondigt de Wolfenstein: The New Order Panzerhund Edition aan. Het pakket bevat echter niet de game zelf.

In de productbeschrijving op de site van Bethesda valt te lezen dat de collector's edition "geen kopie van het spel bevat. We sturen je deze voorwerpen apart op; zo kunnen we de dozen wereldwijd verschepen en moet je niet wachten met spelen tot een veel te duur verscheepte doos aankomt."

De collector's edition bevat enkele 'geheime documenten', een exclusieve SteelBook, 14 postkaarten die de alternatieve geschiedenis van de game tonen, dog tags, drie schouderlapjes en een Panzerhund-standbeeldje van acht inch.

Er bestaan maar 5.000 exemplaren van de Panzerhund Edition en het pakket is exclusief te koop via de Bethesda Store voor 100 dollar. Verschepingskosten voor het pakket liggen rond de 60 dollar.

Wolfenstein: The New Order speelt zich in Europa in de jaren '60, in een fictioneel universum waar de Nazi's de oorlog hebben gewonnen. Machine Games staat in voor de ontwikkeling van Wolfenstein: The New Order en liet al weten dat er geen multiplayer-modus aanwezig is. Wie een pre-order plaatst krijgt toegang tot de mysterieuze Doom-beta. De game werd onlangs nog vervroegd voor een release op 20 mei.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread