Valve pakt dubbele voorwerpen in Dota 2-schatkisten aan

Elimineert duplicaten.

Bij het openen van meerdere Dota 2-schatkisten van hetzelfde type kom je voortaan geen dubbele voorwerpen meer tegen. Dat meldt ontwikkelaar Valve in een blog post op de officiŽle blog van de game.

Wie vroeger meerdere 'treasure chests' uit dezelfde reeks opende, kwam geregeld dezelfde voorwerpen tegen. Het nieuwe systeem elimineert de kans op zo'n een dubbele vangst en geeft je daarbovenop de kans op het vergaren van een bonusvoorwerp.

Gepaard met het nieuwe systeem stellen de makers van de free-to-play MOBA-game twee nieuwe kisten voor. Zowel de Dire Arms- als Radiant Arms-kisten bevatten volledige outfits. Wie een dergelijke kist bezit, kan hem openen voor 1,79 euro. Gepaard met de release van die kisten verschijnen de eerste skins voor Puck en Lifestealer; twee heroes die voorheen nog geen aanpasbaar uiterlijk hadden.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread