Diablo III: Ultimate Evil Edition in ontwikkeling voor Xbox One

Maar heeft nog geen releasedatum.

Ontwikkelaar Blizzard werkt aan een Xbox One versie van de Diablo III: Ultimate Evil Edition. Dit vertelt producent Alex Mayberry aan vertelt">website Videogamer. Een officiële aankondiging moet nog volgen.

Volgens Mayberry werkt Blizzard aan de Xbox One versie tegelijk met de PlayStation 4 versie. De laatstgenoemde werd al eerder aangekondigd. Mayberry meldt dat het "logisch" is dat de ontwikkelaar aan twee versies tegelijk werkt, dit deed het team immers ook bij de Xbox 360 en PlayStation 3-uitgaves.

De Ultimate Evil Edition van Diablo III bevat naast de game ook de Reaper of Souls uitbreiding. Deze uitbreiding komt op 25 maart uit voor pc en Mac.

Een releasedatum is zowel voor de Xbox One als PlayStation 4 nog onbekend. Mayberry geeft aan dat het niet lang meer duurt, maar dat de pc versie eerst tot een conclusie moet komen voordat de studio zich op de nieuwe spelcomputers richten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread