Assassin's Creed: Unity aangekondigd in eerste trailer

Voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Na de eerder gelekte beelden kondigt uitgever Ubisoft vandaag Assassin's Creed: Unity aan voor de pc, PlayStation 4 en de Xbox One. De titel staat gepland voor een lancering aan het einde van 2014.

Volgens Ubisoft is Assassin's Creed: Unity al meer dan drie jaar in ontwikkeling. Ondanks dat de studio achter de game nog niet helemaal klaar was voor de onthulling, is deze toch gedaan na het lek van gisteren. Daarbij toont Ubisoft de eerste bewegende beelden middels een korte teaser.

Dankzij de trailer is er nu tevens bevestiging dat de game zich afspeelt in het Frankrijk van de achttiende eeuw, in of rond Parijs. De Franse Revolutie is daar volop aan de gang en de nieuwe hoofdrolspeler is in het zwart gehuld.

Daar waar de vorige Assassin's Creed-games in de hoofdserie genummerd zijn, wordt er (nog) niet gesproken over Assassin's Creed V. Ook een eventuele tweede game voor de PlayStation 3 en de Xbox 360 is nog niet genoemd. Gisteren werd daar nog wel over gesproken onder de werktitel 'Comet.'

Update: inmiddels heeft Assassin's Creed Unity een releasedatum meegekregen. Op E3 2014 maakte Ubisoft ook bekend dat dit de eerste Assassin's Creed wordt met multiplayer co-op.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread