Rockstar-games afgeprijsd in Europese PlayStation Store

PS3, PS2 en PSP-games tot 2 april in prijs gedaald.

De Europese PlayStation Store prijst tot 2 april Rockstar-games af. Vooral Grand Theft Auto IV met bijbehorende uitbreidingen en Max Payne 3 kennen grote prijsdalingen. Grand Theft Auto V, Red Dead Redemption en L.A. Noire behouden wel hun gebruikelijke prijs. Verder zijn ook enkele PlayStation Portable- en PlayStation 2-games in prijs verlaagd.

De complete Grand Theft Auto IV-editie kost je tijdelijk 9,99 euro. Als je liever de originele versie aanschaft, kan dat voor 6,99 euro. Uitbreidingen The Ballad of Gay Tony en The Lost and the Damned kosten elk 2 euro minder dan het bronspel, wat neerkomt op 4,99 euro per expansion. Max Payne 3 kost je momenteel 4,99 euro, dezelfde prijs die je voor de seizoenspas betaald.

Verder prijst de Europese PlayStation Store veel PlayStation 2-titels af. Grand Theft Auto: San Andreas kost nu 6,99 euro, alle andere beschikbare games bedragen net geen 5 euro. Beschikbare titels voor Sony's tweede generatie spelcomputers blijven niet beperkt tot de Grand Theft Auto-reeks. Ook Canis Canem Edit (oftewel Bully) en Manhunt zijn tijdelijk goedkoper.

In tegenstelling tot PlayStation 3-titel Red Dead Redemption, is voorganger Red Dead Revolver voor PlayStation 2 wel tegen verminderd tarief aanschaffen.

Voor een overzicht van de afprijzingen kun je op de officiŽle Europese PlayStation Blog terecht.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread