Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mercenary Kings in april uit voor PlayStation 4

En in twee weken ook op Steam.

De side-scrolling shooter Mercenary Kings verschijnt in Europa op 2 april voor de PlayStation 4. Op 25 maart komt de game al uit via Steam voor Mac en pc. Een week lang is de game dan nog voor de Early Access-prijs van 13,99 euro te koop.

Teams van maximaal vier spelers nemen het in deze retro-ogende shooter op tegen terroristen van de Cyber Loyalist Active Weapons, kortweg CLAW. Een groot arsenaal wapens vormt de essentie van Mercenary Kings. Onder de 300 geweren en 100 messen vind je ook een kattenkanon en een visvormig mes.

Volgens ontwikkelaar Tribute Games brengt de complete versie "meer dan honderd missies, nieuwe wapens, gloednieuwe omgevingen en bazen" met zich mee.

Of Mercenary Kings ook verschijnt voor de PlayStation Vita, Wii U of andere platformen, laat Tribute Games nog in het midden. Hoewel het een mogelijkheid is, concentreert de studio zich eerst op de pc- en PlayStation 4-release.

Cover image for YouTube videoMercenary Kings - Trailer (Steam - PS4)

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mercenary Kings

PS4, PlayStation Vita, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties