Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Spelers Titanfall ondervinden problemen op pc

Respawn Entertainment onderzoekt fout 503.

Titanfall-spelers melden momenteel problemen te hebben met Origin. Het speelplatform van Electronic Arts toont pc-spelers fout 503, wat hen ervan weerhoudt om online te gaan. De game is sinds gisteren uit in de Verenigde Staten.

Om Titanfall te spelen heb je een internetverbinding nodig, dus is de game voor hen momenteel onspeelbaar. Ontwikkelaar Respawn Entertainment verschaft via een hulppagina op de EA-site meer informatie.

"Titanfall kent momenteel verbindingsproblemen, wat betekent dat je mogelijks niet online kunt spelen, of misschien zelfs dat je uit een online match gezet wordt die je reeds speelt," luidt de mededeling. "Wees gerust dat we dit probleem aanpakken en zo snel mogelijk updates verschaffen. Bedankt voor je geduld."

Op de Xbox One konden Titanfall-spelers ook een tijdje niet online. Dat had te maken met inlogproblemen op Xbox Live. Het probleem is inmiddels opgelost.

De game lanceert morgen ook in Europa.

Cover image for YouTube videoTitanFall-Error 503 [PC]

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Titanfall

Xbox One, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties