Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pc-versie Dark Souls II uit in april

Volgt meer dan maand na de consoleversies.

Uitgever Namco Bandai maakt bekend dat de pc-versie van Dark Souls II vanaf 25 april verkrijgbaar is. De game komt op 14 maart uit voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

De pc-versie is alvast te bestellen, onder andere op Steam. Daarmee krijg je eerder toegang tot de Black Armour Weapon Set, met daarin tien verschillende wapens en schilden. Ook levert dat je de digitale soundtrack op, samen met de bijbehorende Dark Souls-comic en een artbook.

Volgens ontwikkelaar From Software luistert het team naar de hoge eisen die pc-gamers stellen. Deze versie kent dan ook textures met hogere resoluties en een soepelere framerate dan de consoleversies. Daarnaast is er betere integratie voor besturing met muis- en toetsenbord. Dit in navolging van de pc-overzetting van de eerste Dark Souls, die destijds door het team zelf als spoedklusje werd bestempeld.

In Dark Souls II reis je opnieuw af naar een wereld waar de dood overal op de loer ligt. Verwacht de recensie binnenkort op Eurogamer Benelux.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dark Souls II

Video Game

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties