Fez eind maart verkrijgbaar voor PlayStation-platforms

"De mooiste Fez-ervaring die er te krijgen is."

Puzzelplatformer Fez is vanaf 26 maart aanstaande verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en de PlayStation Vita. Dat maakt ontwikkelaar Polytron bekend op de PlayStation Blog.

Volgens Polytron is de PlayStation 4-versie met een 1080p-resolutie en 60 frames per seconde de mooiste Fez-ervaring die er te krijgen is. De game ondersteunt Cross-Buy en Cross-Save: koop je Fez op één platform, dan is de puzzelaar gratis te spelen op de andere twee. Save-bestanden zijn ook over te zetten tussen de drie platforms.

De PlayStation-versies kennen verder geen extra's ten opzichte van de pc en Xbox 360-versies. Wel hint de ontwikkelaar naar enkele verborgen 'easter eggs,' voor de spelers die net iets verder kijken dan de rest.

Fez lanceerde oorspronkelijk in 2012. In tweede deel was in de maak, maar bedenker Phil Fish besloot zich terug te trekken uit de industrie na een uit de hand gelopen discussie op Twitter. Daarmee werd Fez II ook geannuleerd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread