Fallen Angel-uitbreiding voor Dead Rising 3 uitgebracht

Zonder aankondiging vooraf.

De tweede downloadbare uitbreiding voor de Xbox One-exclusieve Dead Rising 3 is vanaf vandaag te downloaden. Dat deze 'Fallen Angel' heet was reeds bekend, maar een releasedatum is niet eerder genoemd.

Fallen Angel volgt drie weken na de eerste uitbreiding, Operation Broken Eagle. Dit keer speel je als het vrouwelijke personage Angel Quijano. Ze is op de vlucht voor de overheid nadat ze weigert een Zombrex-chip te implementeren, een tijdelijk medicijn dat het zombie-virus tegenhoudt.

Naast een nieuwe verhalende missie bevat de uitbreiding onder meer vijf extra wapens, twee nieuwe outfits en een Burger Van-voertuig, die ook te gebruiken zijn in de rest van de game. Fallen Angel is onderdeel van de Dead Rising 3 Season Pass, maar ook los te koop.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread