Rabbids naar het witte doek in live action/animatiefilm

BWAAAH!

Ubisoft werkt samen met Sony Pictures Entertainment aan een Rabbids-film. Het betreft een mix tussen een speelfilm en een animatiefilm.

De Rabbids kennen hun oorsprong uit de spinoff-game Rayman Raving Rabbids, en hebben sindsdien al verschillende eigen games op hun naam staan. Sinds vorig jaar wordt er een CGI-serie geproduceerd met de konijnen in de hoofdrol: Rabbids Invasion op Nickelodeon. De serie is volgens Ubisoft 165 miljoen keer bekeken binnen de afgelopen vijf maanden.

Over de aankomende film is verder nog niets bekend. Volgens Columbia Pictures-baas Hannah Minghella 'komt er geen einde aan de comedy en chaos zodra de Rabbids de bioscoop binnen vallen,' terwijl Ubisoft Motion Pictures-hoofd Jean-Julien Baronnet verklaart dat de uitgever een oogje in het zeil houdt om de integriteit van het merk te waarborgen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread