Gerucht: Nieuwe Sonic-game in ontwikkeling voor PlayStation 4, Xbox One en Wii U

Reclameposter maakt er melding van.

Er is mogelijk een nieuwe Sonic-game in ontwikkeling voor de PlayStation 4, Xbox One en Wii U. De titel is gespot op een reclameposter voor de Sonic-reeks, gevonden tijdens een speelgoedbeurs in Neurenberg, Duitsland (via Spindash).

Volgens de poster staat de game gepland voor 2015. Sega ging eerder een contract met Nintendo aan om drie exclusieve Sonic-games naar de Nintendo 3DS en Wii U te brengen. Sonic: Lost World en Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen: Sotsji 2014 zijn daar de eerste twee van.

Aangezien de poster geen melding maakt van een derde exclusieve Nintendo-game, wordt gesuggereerd dat het project wellicht is uitgebreid naar de PlayStation 4 en Xbox One. Dit in navolging van de teleurstellende verkoopresultaten van de Wii U.

Sega heeft ondertussen aangegeven niet in te gaan op geruchten en speculatie omtrent de nog onaangekondigde game.

sonic

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread