Tropico 5 aangekondigd voor PlayStation 4

Nog geen nieuws over versie voor Xbox One.

Kalypso Media kondigt Tropico 5 aan voor de PlayStation 4. Het is de eerste keer dat de Tropico-reeks verschijnt op een console van Sony. Eerder waren al versies voor Mac, pc en Xbox 360 aangekondigd. Over een versie voor Xbox One is nog niks bekend.

De Tropico-reeks staat bekend als een dictator-simulatie. Spelers staan als alleenheerser aan het hoofd van een tropisch eiland en proberen zo lang mogelijk de dictatuur in stand te houden. Daarbij moet je rekening houden met het geluk van de bevolking, opstanden door binnenlandse rebellen en mogelijke invasies van buitenlandse machten.

Tropico 5 focust op het creŰren van een eigen dynastie en het behoud ervan gedurende verschillende historische periodes. Deze gaan van de koloniale tijd tot de 21e eeuw. De serie heeft met het vijfde deel ook voor de eerste keer een multiplayer modus, waarbij er zowel competitieve als co÷peratieve aspecten zijn.

Een concrete datum staat nog niet vast, enkel is bekend dat de game ergens in 2014 verschijnt.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Crusader Kings 3 aangekondigd

Voor vorst, voor vrijheid en voor recht.

Ontwikkeling Divinity: Fallen Heroes stopgezet

Voor onbepaalde tijd opgeschort.

Surviving the Aftermath aangekondigd

Van de makers van Surviving Mars.

Uncharted-film krijgt nogmaals nieuwe regisseur

Van een hachelijke reis gesproken.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread