Mario Kart 8 lanceert in mei

Vrrrrm, vrrrrrm.

Mario Kart 8 lanceert in mei exclusief voor de Wii U, zo maakt Nintendo vandaag bekend. Eerder stond de game gepland voor een vagere lente-release.

Deltavliegers, motoren en onderwaterraces keren terug uit vorige Mario Kart-delen, die worden aangevuld met banen die de zwaartekracht tarten. Zo race je onder meer over plafonds en langs muren. Super Mario Galaxy's Rosalina is daarbij een nieuw speelbaar personage, en via de Mario Kart TV-functie kun je videoclips van je races delen op Miiverse.

Mario Kart Wii boert ondertussen nog steeds goed, zo blijkt uit een presentatie van de kwartaalcijfers. De afgelopen negen maanden is de racer meer dan een miljoen keer verkocht. Wereldwijd verkocht Nintendo de game tot nu toe 35,26 miljoen keer.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread