Win exclusieve Gran Turismo 6 Limited Edition kits

Niet in de winkel verkrijgbaar!

Racingsimulator Gran Turismo 6 is sinds kort exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 3. Eurogamer Benelux geeft in samenwerking met Sony vijf maal een speciale editie van de game weg. Het pakket is een Limited Edition die gemaakt is om het 15-jarig bestaan van de racereeks te vieren. Er zijn slechts 2600 van gemaakt, ze zijn uniek genummerd en ze zijn niet in de winkel te koop. Voor de Gran Turismo-fan dus een ware collectors item.

Wat zit er in de doos?

- Gran Turismo 6 voor PlayStation 3
- Een miljoen in-game credits om wagens mee te kopen, met een zilveren Gran Turismo-munt die dit symboliseert
- Een notitieboekje met artwork en foto's van Gran Turismo
- Een poster
- Een keycord

Hoe maak je kans op één van de vijf pakketten? Heel simpel: word fan van Eurogamer Benelux op Facebook en like de status die je daar vindt over deze weggeef-actie. Wie de status daarbij ook nog eens deelt met zijn of haar Facebook-vrienden, maakt dubbel zoveel kans.

De wedstrijd loopt tot en met maandag 10 februari 2014.

Deze onverstaanbare man is er alvast zeer blij mee!

Advertentie

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carričre bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread