Bethesda kondigt The Elder Scrolls Online Imperial Edition aan

Met speelbaar Imperial-ras en Molag Bal-beeldje.

Bethesda Softworks kondigt een Imperial Edition aan voor The Elder Scrolls Online. De fysieke versie ervan wordt geleverd met een Molag Bal-beeldje, een 224 pagina's tellende 'Improved Emperor's Guide to Tamriel' en een kaart van de spelwereld.

Ook laat de Imperial Edition je spelen als het Imperial-ras en krijg je de mogelijkheid speciale Imperial-uitrusting te smeden. Daarnaast krijg je een in-game Mudcrab huisdier, een White Imperial Horse om op te rijden en de Mara-ringen. Draag je die samen met een vriend, dan krijg je beide een experience bonus.

De fysieke editie heeft een adviesprijs van €99,99. De digitale versie kost €79,99. Voor dat bedrag krijg je enkel de digitale extra content. Bestel je de game alvast, dan krijg je vijf dagen eerder dan de officiŽle lanceerdag toegang tot de MMORPG. De game wordt in elk geval geleverd met dertig dagen speeltijd. Daarna betaal je 12,99 euro per maand.

elder

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Humble Bundle lanceert Humble Choice-abonnement

Ter vervanging van de Humble Monthly Bundle.

Crusader Kings 3 aangekondigd

Voor vorst, voor vrijheid en voor recht.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread