Sakurai toont singleplayer van Super Smash Bros. 3DS

Mario en platforms.

Super Smash Bros. bedenker Masahiro Sakurai deelt via Miiverse een eerste blik op de vermoedelijke singleplayer modus van Super Smash Bros. voor de Nintendo 3DS. Het is daarbij de eerste keer dat een dergelijke modus wordt getoond voor de aankomende vechtgame.

Sakurai waarschuwt lezers wel dat de nieuwe Super Smash Bros. geen verhaalmodus krijgt zoals The Subspace Emissary van Super Smash Bros. Brawl. Ook daarin speelde de actie zich van de zijkant af.

Eerder liet Sakurai al weten geen meerwaarde meer te zien in een modus met tussenfilmpjes, omdat die tegenwoordig toch zo op internet zijn te vinden. Vechters krijgen wel een eigen introductiefilmpje, maar die zijn direct al te bekijken.

Een releasedatum voor Super Smash Bros. Wii U/3DS is nog niet specifiek bekend. Nintendo houdt het vooralsnog op '2014.' Onlangs werden King Dedede en Princess Zelda nog aan het rooster toegevoegd.

smash

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread