Hoe vergelijkt Assassin's Creed: Liberation HD zich met het origineel?

Deze screenshots tonen het verschil tussen de console-versie en de Vita-versie.

Ubisoft heeft een set screenshots vrijgegeven die de grafische verbeteringen tonen van Assassin's Creed: Liberation HD ten opzichte van het origineel dat in 2012 op de PlayStation Vita verscheen.

Assassin's Creed: Liberation HD verschijnt op 15 januari voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Je vindt de game echter niet in de winkel, het betreft een volledig digitale release. De kostprijs is 19,99 euro, en eigenaars van een Assassin's Creed 4: Black Flag season pass krijgen een korting van 25 procent.

1

Deze HD-remake kent ook verbeterde belichting:

2

De omgevingen zijn tevens gedetailleerder dankzij textures van hogere kwaliteit:

3

Daarnaast zijn ook de audiokwaliteit, de AI van personages en de gezichtsanimaties verbeterd en heeft Ubisoft 15 nieuwe missies toegevoegd aan de game. Een aantal puzzelss die gebruik maakten van het touchscreen van de PlayStation Vita zijn verwijderd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jasper Segers

Jasper Segers

Heel Belangrijk  |  Yahsper

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread