Far Cry: The Wild Expedition Collection bundelt Far Cry-games

UPDATE: Ubisoft verduidelijkt prijs en datum.

UPDATE: Ubisoft verduidelijkt dat Far Cry: The Wild Expedition vanaf 13 februari verkrijgbaar is voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc voor €39,99.

Far Cry Classic is vanaf dat moment ook los te koop in de PlayStation Store en op Xbox Live Arcade voor €9,99. Deze consoleversie is een HD-remake van de originele Far Cry-game voor pc en was niet eerder speelbaar op andere platforms. De game maakt ook deel uit van The Wild Expedition.

ORIGINEEL: Uitgever Ubisoft bevestigt het bestaan van Far Cry: The Wild Expedition voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De collectie bundelt de Far Cry-games in één pakket.

Om precies te zijn bevat de bundel de HD remake van de eerste Far Cry, naast Far Cry 2, Far Cry 3 en Far Cry 3: Blood Dragon.

In het Verenigd Koninkrijk lanceert de bundel op 14 februari aanstaande. Een adviesprijs is niet gegeven, maar een rondje langs verschillende online webshops leert dat retailers The Wild Expedition aanbieden voor ongeveer 40 euro.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

FIFA 22 Web App en Companion App - Alle info die je nodig hebt

Alles over FIFA 22 Web App en Companion App dat je moet weten.

Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van oktober

De concurrentiestrijd is losgebarsten.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread