Ontwikkelaar Painkiller werkt aan Get Even

Een FPS waarin singleplayer en multiplayer samensmelten.

Poolse ontwikkelaar The Farm 51 werkt aan Get Even, een first-person shooter voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eerder was de studio onder meer verantwoordelijk voor Painkiller: Hell & Damnation en Deadfall Adventures.

The Farm 51 wil met Get Even niet een losse singleplayer-campagne met een op zichzelf staande multiplayer-modus afleveren, maar een mix tussen die twee. Andere (online) spelers kunnen op ieder moment je campagne binnendringen, waar ze de rol van een AI-tegenstander overnemen. Daardoor krijgt de game een hoge mate van onvoorspelbaarheid, aldus de makers.

Get Even bestaat uit twee campagnes, die dezelfde gebeurtenissen vertellen vanuit twee verschillende hoofdpersonages. Het verhaal wordt uit de doeken gedaan door de gameplay en het uitpluizen van de omgevingen, in plaats van dialogen en tussenfilmpjes.

Er is nog geen releasedatum voor Get Even bekend.

geteven

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread