Nintendo lanceert Pokémon Bank op 27 december

UPDATE: Ontvang Celebi er tijdelijk gratis bij.

UPDATE: Pokémon X en Y-bezitters die voor 30 september 2014 de Pokémon Bank gebruiken, krijgen van Nintendo gratis de legendarische Pokémon Celebi aangeboden. Deze dien je op te halen via Pokémon Link.

celebi

Celebi heeft de Hold Back-aanval, die je normaal gesproken niet in Pokémon X en Y kunt vrijspelen. Hiermee houden tegenstanders altijd één hitpoint over, waardoor ze gemakkelijker zijn te vangen.

ORIGINEEL: Nintendo brengt op 27 december de Pokémon Bank-software uit in de eShop van de Nintendo 3DS. Met de dienst voor Pokémon X en Y sla je maximaal 3000 Pokémon online op.

Via de meegeleverde Poké Transporter-toepassing is het dan tevens mogelijk om je Pokémon uit de voorgaande delen Black, White, Black 2 en White 2 over te zetten naar X en Y.

De dienst kost €4,99 per jaar. Download je de software tussen 27 december en 31 januari, dan mag je deze 30 dagen gratis uitproberen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread