How Marcus Saved Mercenary Day is derde Headhunter DLC voor Borderlands 2

Verkrijgbaar vanaf 17 december.

Uitgever 2K Games kondigt de releasedatum aan voor How Marcus Saved Mercenary Day, de derde Headhunter add-on voor Borderlands 2. Deze is vanaf 17 december te downloaden voor pc en Xbox 360, en een dag later voor de PlayStation 3. De uitbreiding kost €2,99.

In de DLC staat het besneeuwde dorpje Gingerton centraal, waarin je het onder meer opneemt tegen de Abominable Mister Tinder Snowflake. Wanneer je hem verslaat, verdien je een sneeuwpop-hoofd voor je personage en verschillende characters skins. Zo is er een kerstmannenoutfit voor Salvador de Gunzerker en een 'lelijke trui' voor Krieg de Psycho.

Eerder verschenen er al Headhunter-uitbreidingen voor Halloween (TK Baha's Bloody Harvest) en Thanksgiving (The Horrible Hunger of the Ravenous Wattle Gobbler). Met dit derde pakket lijkt daar nog geen einde aan te komen: ontwikkelaar Gearbox Software meldt dat er volgend jaar meer Headhunter-nieuws aankomt.

sneeuw

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread