Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 4 Premium-leden krijgen geld terug op Xbox One

Na klachten over de service.

Ontevreden Xbox One-beziters hebben met succes hun geld teruggevraagd voor het premium lidmaatschap van Battlefield 4. Na contact met Microsoft Support, kregen ze het volledige aankoopbedrag terug.

Het Premium-lidmaatschap geeft leden voor een eenmalige betaling van vijftig euro recht op alle downloadbare uitbreidingen die voor de game uitkomen. Het aantal bugs en andere problemen in de tot dusver uitgebrachte content hebben echter gezorgd voor veel klachten. Zo was de Xbox One-tijdelijk exclusieve DLC 'Second Assault' voor sommige leden niet te downloaden.

De onlangs verschenen uitbreiding China Rising kampt net als Battlefield 4 zelf met de nodige bugs en glitches. Zo worden spelers constant van de server gegooid, loopt het spel regelmatig vast en kunnen sommige spelers de content helemaal niet gebruiken.

Sommige spelers besloten in plaats van hun geld terug te vragen, hun klachten kenbaar te maken door het maken van filmpjes. China Rising is tijdelijks exclusief voor de pc-versie van Battlefield 4.

Uitgever Electronic Arts levert vooralsnog geen commentaar op de vergoeding. Zo is onduidelijk of EA of Microsoft voor de terugbetaling verantwoordelijk is, en of hetzelfde mogelijk wordt voor de andere versies (pc, PlayStation 3/4 en Xbox 360) van de game.

Cover image for YouTube videoBattlefield 4 China Rising Official Trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 4

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel Deinema avatar

Michiel Deinema

Redacteur

Onuitputtelijke bron van zinloze kennis. Niet te beroerd om deze kennis ongevraagd met iedereen te delen.

Reacties