Final Fantasy XIV: A Realm Awoken lanceert 17 december

Patch 2.1 voegt onder meer de Crystal Tower en PvP toe.

Square Enix lanceert op 17 december de eerste grote content-uitbreiding voor Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Patch 2.1 staat voortaan bekend als 'A Realm Awoken.'

De patch brengt de Crystal Tower naar Eorzea, met daarin de Labyrinth of the Ancients. Beide zijn een verwijzing naar de derde Final Fantasy-game, waar ze de laatste kerkers uit de NES-game betroffen. In A Realm Reborn is de dungeon te betreden met 24 spelers.

Ook de Wolves' Den maakt zijn opwachting. Hierin neem je het voor het eerst tegen elkaar op in verschillende PvP-arena's. Daarnaast kun je een eigen huis bouwen in de drie stadstaten, en zijn er nieuwe questlijnen toegevoegd. Enkele reeds bestaande missies en eindbazen zijn voortaan speelbaar op een hogere moeilijkheidsgraad.

In onderstaande trailer komt iedere feature voorbij. Voor de patch wordt geen geld gevraagd. Om Final Fantasy XIV: A Realm Reborn te spelen dien je wel per maandelijks te betalen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread