Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bravely Default krijgt vervolg op Nintendo 3DS

Is Bravely Second deel van een trilogie?

Square Enix kondigt een vervolg aan op de Nintendo 3DS-RPG Bravely Default met de naam Bravely Second. Eerder patenteerde het bedrijf al de handelsnamen Bravely Second en Bravely Third.

Het Japanse magazine Jump onthult de titel en toont daarbij een nieuw personage: Magnolia. Verder is er nog niets over de sequel bekend.

Bravely Second is daarbij een andere game dan Bravely Default: For the Sequel. For the Sequel is geen vervolg, maar een verbeterde versie van Bravely Default: Flying Fairy, die vandaag uitkomt in Japan. De originele game verscheen daar op 11 oktober 2012.

Vanaf morgen is Bravely Default in Europa te koop. Deze versie is gebaseerd op For the Sequel, en kent daardoor onder andere meerdere moeilijkheidsgraden, een Engelse en Japanse taaloptie, meer save slots en optionele microtransacties.

Bravely Default is inmiddels verschenen op Nintendo 3DS. Lees ons oordeel over deze unieke RPG in onze Bravely Default review

Afbeelding via Siliconera.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Bravely Default: Flying Fairy

Nintendo 3DS

Bravely Second: End Layer

Video Game

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties