Nieuwe Tales of-game wordt op 12 december onthuld

Teaserwebsite alvast live.

Een nieuwe game binnen de Tales of-reeks wordt op 12 december onthuld. Dat maakt uitgever Namco Bandai alvast bekend.

Vorige week werden Tales of Asteria en Tales of Kanade door de uitgever geregistreerd. Volgens de geruchten gaat de aankondiging om één van deze merknamen. Website Siliconera meldt dat de game uit de doeken wordt gedaan tijdens een NicoNico livestream in Japan. De teaserwebsite wordt tevens op 12 december geüpdatet.

Een HD-remake van een andere Tales of-game komt uit op 28 februari 2014. Tales of Symphonia Chronicles bevat HD-versies van Tales of Symphonia en diens opvolger Dawn of the New World. Ook wordt er een Collector's Edition uitgegeven.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread