Valve start béta Steam-recensies

Laat reviews achter over de games die je speelt.

Valve is de bètafase gestart van een nieuw onderdeel op Steam: Steam-recensies. Binnenkort kan iedere Steam-gebruiker een recensie schrijven over de games uit zijn Steam-bibliotheek, die daarna voor anderen is te lezen.

steam

Volgens Valve dienen de reviews van gebruikers als aanvullende data op de reeds bestaande Metacritic-scores. Omdat games via Steam vaak worden geüpdatet, zocht het bedrijf een nieuwe manier om consumenten op de hoogte te houden van een actuelere status van de game in kwestie.

Bij de recensies wordt vermeld hoeveel uur de schrijver de game heeft gespeeld. Ook kun je aangeven of je de review behulpzaam vond en kun je de reviews filteren op auteur of taal. Ontwikkelaars kunnen een reactie achterlaten, maar hebben niet de mogelijkheid zelf recensies weg te halen of aan te passen.

Wanneer Steam-recensies volledig in Steam worden geïntegreerd is nog niet duidelijk.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread