Mutant Mudds Deluxe lanceert op Steam

Greenlight-campagne duurde meer dan een jaar.

Renegade Kids Mutant Mudds Deluxe komt deze week dan toch uit op Steam. Vanaf 21 november is de platformer te koop voor $9,99.

Oorspronkelijk werd de pc-versie van de uitgebreide Nintendo 3DS-game door Valve afgewezen voor een release op Steam. Dankzij een Steam Greenlight-campagne is de game vervolgens door fans naar Steam gestemd. In totaal duurde de campagne 369 dagen: Mutant Mudds stond al op Greenlight toen Valve de dienst vorig jaar lanceerde.

Naast de tachtig levels uit het origineel kent deze Deluxe-versie onder andere extra moeilijke levels, HD-graphics in widescreen-formaat en Steam Achievements. Deze versie is tevens verkrijgbaar voor Wii U (minus de achievements) en komt later dit jaar nog uit als Cross-Buy titel voor PlayStation 3 en PlayStation Vita.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread