Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microtransacties bevestigd voor Gran Turismo 6

UPDATE: prijzen bekend, duurste wagen kost je €150.

UPDATE: Gran Turismo 6 lanceert morgen, en nu zijn de prijzen bekend die je betaald voor de creditpakketten. Dat ziet er als volgt uit.

500.000 In-Game Credits: €4,99
1 miljoen In-Game Credits: €9,99
2.500.000 In-Game Credits: €19,99
7 miljoen In-Game Credits: €49,99

Uit onderstaande video blijkt welke wagens je er zoal mee kan kopen. De duurste auto is de Jaguar XJ13, deze kost je 20 miljoen credits. Omgerekend betaal je daarvoor dus ongeveer €150 (twee pakketten van 7 miljoen, twee van 2.5 miljoen en eentje van 1 miljoen). Alle wagens zijn ook te verdienen door de game gewoon te spelen, en ze zo in-game vrij te spelen.

Bekijk op YouTube

ORIGINEEL: Sony bevestigt dat je in Gran Turismo 6 sneller wagens kan kopen wanneer je voor extra credits betaald in de PlayStation Store. Dit doe je in pakketjes van 500.000, 1 miljoen, 2.5 miljoen of 7 miljoen credits.

Hoeveel credits kosten in je lokale valuta is nog niet duidelijk. Wel plaatste Sony een afbeelding online met daarop voorbeelden van de wagens die te koop zijn. Voor een miljoen credits koop je zo negen extra auto's.

Daarnaast onthult Sony een Special Edition. Naast de hoofdgame krijg je daarbij onder andere vier pakketten met twintig extra wagens: de Torque, Performance, Adrenaline en Velocity packs. Plaats je een pre-order op de PlayStation Store, dan krijg je de Precision Pack er gratis bij. Hierin vind je nog eens vijf bolides, waaronder de Viper GTS 15th Anniversary Edition en de Corvette Stingray (C7).

Gran Turismo 6 is vanaf 6 december exclusief verkrijgbaar voor de PlayStation 3.

Read this next