Lancering Lord of the Rings Online: Helm's Deep uitgesteld

Stroomuitval zorgt voor problemen.

Turbine heeft de lancering van The Lord of the Rings Online: Helm's Deep uitgesteld. De ontwikkelaar heeft dit besloten na een stroomuitval. Helm's Deep is de nieuwe uitbreiding voor free-to-play MMORPG en zou eigenlijk vandaag uitkomen.

"We zijn tijdelijk genoodzaakt om de lancering van Helm's Deep uit te stellen. Ondertussen werken we aan het oplossen van resterende problemen en maken we in de loop van de dag meer informatie bekend. Bedankt voor jullie geduld," meldt het bedrijf op de officiële Facebook-pagina van de game.

Momenteel draaien de servers van The Lord of the Rings Online weer op volle toeren. Sommige spelers melden echter dat ze nog steeds problemen hebben met inloggen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread