The Humble Store opent digitale deuren

Lanceert met debuutuitverkoop.

Het Humble Bundle initiatief is uitgebreid met een eigen Humble Store. Naast de gewoonlijke Humble Bundles kun je in de downloadwinkel voortaan permanent games kopen, waarbij een deel van de opbrengst naar goede doelen gaat.

Waar je normaal gesproken zelf bepaald hoe je uitgave wordt verdeeld onder de deelnemende partijen, staat die verhouding in de Humble Store vast: 75 procent van de opbrengst gaat naar de ontwikkelaar van de game, 15 procent gaat naar de initiatiefnemers van de winkel en 10 procent gaat naar liefdadigheidsorganisaties.

Om de opening te vieren is een debuutuitverkoop gestart, waarbij iedere dag een nieuwe selectie games in de aanbieding is. Momenteel vind je daar Don't Starve, Rogue Legacy, The Swapper, Euro Truck Simulator 2, Chivalry: Medieval Warfare, Prison Architect, Gunpoint, Natural Selection 2 en Orcs Must Die 2 tegen gereduceerde prijzen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread