Hacker ontdekt geheime Pokémon in X/Y

En nieuwe Mega Evolutions.

Een hacker die online schuil gaat onder de naam Smealum heeft geheime Pokémon ontdekt in de code van Pokémon X en Y voor de Nintendo 3DS. Daarnaast heeft hij ook voorheen onbekende Mega Evolutions blootgelegd.

Gamesblog Kotaku rapporteert daarover, en hoorde van Nintendo dat er momenteel geen aankondigingen over worden gedaan. Volcanion, Floette, Diancie en Hoopa zijn alle vier niet via de gebruikelijke manier te vangen. Mega Evolutions voor de legendarische Pokémon Latios en Latias zijn ook niet te doen zonder hack.

Smealum is niet van plan de gehackte Pokémon uit te delen aan anderen, omdat dat de balans van de multiplayer zou verstoren. Gespeculeerd wordt dat de geheime Pokémon exclusief worden uitgedeeld op georganiseerde Nintendo-evenementen, zoals in het verleden vaker is gebeurd.

Naar alle waarschijnlijkheid is Nintendo niet van plan de Pokémon als betaalde downloadbare content uit te geven. Ontwikkelaar Game Freak meldde kortgeleden niet achter die commerciële strategie te staan.

pok
Afbeelding via Reddit

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread