Tower of Nightmares-update voor Guild Wars 2 aangekondigd

De Krait bedreigen Tyria.

ArenaNet kondigt vandaag de Tower of Nightmares-update voor Guild Wars 2 aan. Dit meldt de ontwikkelaar op de officiële website.

De reptielachtige Krait werken aan een dreiging die zijn weerga niet kent. Je helpt de NPC's Marjory Delaque en Kasmeer Meade bij hun onderzoek, om zo de dreiging tegen te gaan. Met deze patch introduceert de ontwikkelaar twee nieuwe beloningen.

Antitoxin Spray is een universele healing skill die status effecten van medespelers verwijderd. Deze skill is beschikbaar voor alle klassen. Daarnaast krijgt de speler een Krait Obelisk Shard wanneer de Tower of Nightmares achievement wordt behaald. Met dit object is het mogelijk om een Place of Power te genereren in de solo-gebieden. Deze Place of Power is handig om Charged Quartz Crystals te creëren om vervolgens daarmee uitrustingen te maken. De update staat gepland voor 29 oktober.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread