Gratis Batman: Arkham Origins onderweg naar iOS en Android

Speel er exclusieve content mee vrij voor de consoleversie.

Warner Bros. Interactive onthuld Batman: Arkham Origins voor iOS- en Android-apparaten. De free-to-play game lanceert op 25 oktober voor iPad, iPhone en iPod touch tegelijkertijd met de console (en pc)-versies. De Android-versie komt vervolgens in december uit.

Batman: Arkham Origins voor mobiel is in ontwikkeling bij NetherRealm Studios, de studio die eerder verantwoordelijk was voor Injustice: Gods Among Us. De gevechten in de mobiele Batman-game win je door op de juiste momenten op het scherm te tikken of te vegen, om zo combo's aan elkaar te rijgen.

In-game zijn er verschillende 'Batsuits' en andere upgrades vrij te spelen. Koppel je de mobiele versie aan de consolegame door middel van je Warner Bros. ID, dan speel je exclusieve content vrij die je enkel via de app verdient.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread