Rockstar schenkt GTA Online-spelers 500.000 in-game dollar

UPDATE: Uitdelen is gestart.

UPDATE: Rockstar is gestart met het uitdelen van de zogenaamde 'Stimulus Package.' Aangezien veel spelers gecompenseerd worden, duurt het proces tot uiterlijk aanstaande vrijdag. Door de uitrol kan het zijn dat je de in-game storting later krijgt dan iemand anders.

De ontwikkelaar heeft ondertussen niet stilgezeten: in de afgelopen weken zijn verschillende patches online gegaan, die trachten de verloren voortgang en connectieproblemen binnen de perken te houden. Daarnaast is er een online fotowedstrijd gehouden, waarbij Rockstar spelers vroeg de foto's van anderen te verpesten. Spelers die de leukste 'photobomb'-foto's instuurden, maakten kans op GTA-prijzen als een Chop-knuffel en een t-shirt.

ORIGINEEL: Ontwikkelaar Rockstar Games schenkt GTA Online-spelers binnenkort een half miljoen in-game dollar, om de moeizame lanceringsperiode van de afgelopen tijd te compenseren. De actie geldt voor de hele maand oktober.

Het bedrag wordt automatisch op de bankrekening van je online karakter gestort, in twee betalingen van 250.000 dollar per keer. Daarvoor dien je eerste een update te downloaden, die naar schatting ergens volgende week beschikbaar komt. Patch 1.4 zorgt er tevens voor dat online gekochte auto's niet meer zomaar verdwijnen.

Specifieke data voor de stortingen worden in een later stadium bekendgemaakt.

GTA Online lanceerde op 1 oktober, twee weken na de release van Grand Theft Auto V. De servers raakten al snel overbelast. Dagenlang is het lastig geweest verbinding te maken met de online dienst van Rockstar. Daarnaast rapporteerden spelers bugs, zoals het verlies van voortgang en corrupte savegames.

Wil je geen cheats gebruiken maar wil je liever een 100 percent completion rate voor GTA 5? Of ben je het spoor tijdens een missie helemaal kwijt? Bekijk dan zeker onze GTA 5 guide en tips voor PS3 en Xbox 360 want daar vind je alles wat je nodig hebt!

Helemaal dol op deze game maar ben je op zoek naar manieren om snel geld te verdienen in GTA Online? Check dan zeker onze tips pagina!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread