Firmware-update PS3 vanaf vandaag beschikbaar

Bepaalde functies niet meer exclusief voor Plus-leden.

Sony maakt bekend dat de nieuwe firmware-update voor de PlayStation 3 in de loop van de middag te downloaden is. Deze brengt de software van de console naar versie 4.50 en voegt enkele nieuwe mogelijkheden toe die vooralsnog alleen beschikbaar waren voor gamers met een Playstation Plus-abonnement.

Alle Playstation-gebruikers krijgen de mogelijkheid toekomstige systeemupdates automatisch te downloaden. Ook is het met de nieuwe firmware mogelijk om aankopen uit de web-versie van de PlayStation Store automatisch naar je console te downloaden.

Na de update is het eveneens mogelijk om data vanaf je Playstation naar een Vita over te zetten door middel van Wi-Fi of een ethernet-aansluiting. Daarbij is er een nieuwe privacy setting met betrekking tot behaalde Trophies. Hiermee wordt het mogelijk om te kiezen welke Trophies wel, en welke niet zichtbaar zijn voor de buitenwereld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Jorit de Kruijff

Jorit de Kruijff

Redacteur  |  Jorit

Onverslaanbaar met Fifa.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread