Toon Link bevestigd voor Super Smash Bros. Wii U/3DS

Zoals bekend uit The Legend of Zelda: The Wind Waker.

Nintendo bevestigt Toon Link als speelbaar personage voor Super Smash Bros. Wii U/3DS. Deze versie van Link is bekend uit The Legend of Zelda: The Wind Waker en maakte eerder ook al zijn opwachting in Super Smash Bros. Brawl.

link

Het is de tweede versie van Link die in de nieuwe Super Smash Bros. speelbaar is. Zo was al bekend dat de meer realistische Link uit andere Legend of Zelda-games te besturen is, net zoals in alle voorgaande Smash Bros.-games.

Het rooster ziet er nu als volgt uit: Mario, Luigi, Link, Samus, Kirby, Fox, Pikachu, Bowser, Donkey Kong, Pit, Olimar en Toon Link keren terug. Animal Crossing's 'Villager,' de Wii Fit Trainer en Mega Man zijn nieuw.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread