Gratis uitbreiding Surgeon Simulator 2013 gaat ruimte in

Want echte chirurgen hebben geen zwaartekracht nodig.

Ontwikkelaar Bossa Studios heeft twee gratis missies toegevoegd aan Surgeon Simulator 2013. Dit keer doe je een hart- en nieroperatie in de ruimte, waar zwaartekracht ver te zoeken is. De update wordt vandaag automatisch via Steam aangeboden.

Naast de missies en achttien extra achievements kun je ook meedoen aan een alternate-reality game met de codenaam Trisha. De Steam-community zit er al bovenop: in de game is een videoband te vinden waarop 'The ? is in your pocket' wordt afgespeeld.

Volgens Bossa is deze game binnen een game onderdeel van 'Top Secret World-Stopping Secret Content.' In de oorspronkelijke game zijn ook geheime codes te vinden, waarvan nog steeds niemand weet waar naar gewezen wordt. Buiten Surgeon Simulator om zijn meer aanwijzingen te vinden, bijvoorbeeld op de bijbehorende Twitter-account.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread