Gerucht: Injustice: Gods Among Us komt naar PlayStation Vita

Knokken superhelden binnenkort ook in zakformaat?

Superhelden beat'em up Injustice: Gods Among Us komt naar de PlayStation Vita. Althans, als het gerucht dat Siliconera de wereld in stuurt klopt.

De gamingsite Siliconera spotte het spel op de Duitse rating lijst. De Duitse rating lijst is normaal gezien een betrouwbare bron. Ontwikkelaar NetherRealm Studios moet het gerucht echter nog bevestigen.

Injustice: Gods Among Us is een superhelden vechtspel dat sinds april beschikbaar is op PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo's Wii U. NetherRealm Studios had eerder al z'n strepen verdiend met de reboot van Mortal Kombat. Injustice werd door onze eigen Raf Swiggers gesmaakt dankzij onder andere de sterke singleplayer modus.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Lazlo Cootmans

Lazlo Cootmans

Redacteur  |  lazlocootmans

Student journalistiek die zich vooral met videogames bezighoudt. Ondanks dat hij niks tegen andere platformen heeft, speelt hij vooral games op z'n PlayStation of pc. Wanneer hij niet aan het gamen is of schrijft voor Eurogamer, schrijft hij verhalen of maakt hij muziek met z'n gitaar.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread