Guild Wars 2-update Twilight Assault aangekondigd

Probeer de MMO daarbij vanaf vrijdag een week lang gratis.

ArenaNet kondigt vandaag de nieuwe content patch genaamd Twilight Assault voor Guild Wars 2 aan. Daarnaast is het geplande gratis weekend uitgebreider: vanaf aankomende vrijdag kun je de MMORPG een week lang gratis uitproberen, van 27 september tot 4 oktober.

"Bij de Lionguard komen er meerdere berichten binnen omtrent verdachte activiteiten in Twilight Arbor. Blijkbaar is de Nightmare Courtier nog steeds bezig met hun plannen, maar nu blijkt het personage Scarlet ook nog iets in petto te hebben," aldus de beschrijving van de Twilight Assault content update. op de officiële website.

In het nieuwe level 80 pad van Twilight Arbor kunnen Guild Wars 2 spelers met Caithe samenwerken om de Nightmare Courtier en Scarlet tegen te houden.

reward
Eén van de nieuwe beloningen die de speler verdient met achievements.

Gepaard met deze update worden er nieuwe exotische wapens, beloningen en Aether Chests geïmplementeerd. De nieuwe wapens zijn een nieuwe versie van de bestaande Nightmare wapens. Uit de Aether Chests kunnen spelers beloningen krijgen wanneer zij vijf Aether Key pieces hebben vergaard. De patch lanceert op 1 oktober.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread