Gerucht: Grand Theft Auto Online heeft microtransacties

UPDATE: Bevestiging van Rockstar, eerste gratis content bekend.

UPDATE: Rockstar bevestigt dat spelers in-game geld kunnen kopen met echt geld. De ontwikkelaar benadrukt echter dat dit optioneel is. "Je hoeft niet extra te betalen voor voertuigen, wapens of kleding. De economie is zo gebalanceerd dat de meeste spelers geen extra geld hoeven te kopen. In GTA Online verdien je al sneller dan in de verhaalmodus, maar als je nóg sneller wilt, dan is die optie er via het cash card-systeem."

Ook is nu bekend dat er gratis updates in de pijpleiding zitten. Met de Content Creator kun je je eigen Deatchmatches bouwen en races organiseren, en er wordt ook een Capture the Flag modus toegevoegd. Ook deze missies kun je zelf maken in de content creator.

Tevens volgen er nieuwe Heists, en komt er de gratis Beach Bum Pack beschikbaar. Hierin vind je vier strandvoertuigen, 300 cosmetische voorwerpen en twee extra wapens.

ORIGINEEL: Via gelekte documenten is duidelijk dat er mogelijk microtransacties in Grand Theft Auto Online zitten, het multiplayerluik van GTA 5.

De vier onthulde opties dragen de namen Red Shark Cash Card, Tiger Shark Cash Card, Bull Shark Cash Card en Great White Shark Cash Card. Ze leveren je respectievelijk 100.000 dollar, 200.000 dollar, 500.000 dollar en 1.25 miljoen dollar aan in-game geld op. Waarschijnlijk moet je echt geld neertellen voor deze extra's, maar het kan ook om iets anders gaan.

Dat er veel te doen is in GTA Online staat vast, maar blijkbaar verdienen deze honderden missies niet erg goed. Wie nog bezig is met de singleplayer van het spel, raden we onze GTA 5 cheats voor Xbox 360 en PS3 aan.

Wil je geen cheats gebruiken maar wil je liever een 100 percent completion rate voor GTA 5? Of ben je het spoor tijdens een missie helemaal kwijt? Bekijk dan zeker onze GTA 5 guide en tips voor Xbox 360 en PS3 want daar vind je alles wat je nodig hebt!

Grand Theft Auto Online zal begin oktober beschikbaar worden voor de Xbox 360 en PlayStation 3 eigenaars van Grand Theft Auto V.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread