Batman: Arkham Origins Blackgate heeft meerdere eindes

Kies zelf welke bazen je eerst aanpakt.

In Batman: Arkham Origins Blackgate bepaal je zelf in welke volgorde je bazen bevecht. Deze keuze bepaalt het einde van het spel.

De open aanpak van het spel heeft additionele invloeden, onthult regisseur Mark Pacini in een interview met Escapist. "Je kan het spel drie maal spelen, elke keer verschillende items krijgen en het einde is elke sessie anders. Bovendien heeft het spel uitrustingen die je enkel vrijspeelt als je [het spel] op een bepaalde volgorde doorspeelt. Elk pak kent zijn eigen uitrusting."

Batman: Arkham Origins Blackgate komt 25 oktober uit voor Nintendo 3DS en PlayStation Vita. De draagbare game kent een 2,5 dimensionele spelwereld. Het verhaal sluit aan op dat van Batman: Arkham Origins, een pc, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360-spel dat op dezelfde dag verschijnt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread