Speler lekt Grand Theft Auto 5 gameplay via Vine

UPDATE: Microsoft deelt bans uit.

UPDATE: Microsoft heeft de gebruiker in kwestie van Xbox Live verbannen in navolging van de gelekte gameplay. In een van de video's is Jsticks11's gamertag te zien, en dat werd zijn ondergang.

Omdat de console zelf is verbannen, zal Jsticks11 enkel nog op Xbox Live kunnen zodra hij een nieuwe Xbox 360 aanschaft. De video's zijn echter nog steeds op Vine te bekijken.

Rockstar heeft duidelijke regels in de gebruikersovereenkomst van Grand Theft Auto V staan. Het posten van online footage voor de release van de game is niet toegestaan. Ook video's waarin de game wordt uitgepakt zijn verboden voor de game daadwerkelijk officieel in de winkels ligt.

ORIGINEEL: Iemand die Grand Theft Auto 5 nu al in handen heeft, lekt massaal korte stukjes gameplay via videodienst Vine.

De gebruiker, Jsticks11, toont tientallen fragmenten van allerlei aspecten uit Rockstar's open wereld-game. Bekijk de GTAV Vines op eigen risico, want ze zitten natuurlijk vol spoilers.

Rockstar herinnert de wereld vandaag nog eens aan het bestaan van de vijfde Grand Theft Auto. Deze keer doen ze dat via een site genaamd Lifeinvader.com. Deze bevat tal van afbeeldingen die het wagenpark van Los Santos in beeld brengen.

Gisteren werd de kaart van GTAV getoond. Zo weet je meteen waar je op 16 september naartoe gaat. Dan verschijnt de game namelijk voor Xbox 360 en PlayStation 3. Als je liever meteen naar de multiplayer trekt, heb je misschien iets aan de info rond GTA Online die tevens gisteren verscheen.

Heb je GTA 5 eindelijk in je bezit en wil je genieten van complete vrijheid? Beijk dan zeker eens onze GTA 5 cheats voor Xbox 360 en PS3!

Wil je geen cheats gebruiken maar wil je liever een 100 percent completion rate voor GTA 5? Of ben je het spoor tijdens een missie helemaal kwijt? Bekijk dan zeker onze GTA 5 guide en tips voor PS3 en Xbox 360 want daar vind je alles wat je nodig hebt!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Niels Jani

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread