Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call aangekondigd voor 3DS

Ritmegame krijgt vervolg.

Square Enix werkt aan Theatrhythm Final Fantasy: Curtain Call voor de Nintendo 3DS. Dat blijkt uit de nieuwste uitgave van het Japanse magazine Weekly Shōnen Jump (via Gematsu).

De ritmegame bevat meer dan 200 nummers uit de Final Fantasy-reeks, maar het is nog niet helemaal duidelijk of die allemaal nieuw zijn. Mogelijk is Curtain Call een collectie van de tracks uit de eerste Theatrhythm, gecombineerd met alle downloadbare extra nummers.

Wel nieuw zijn bevestigde tracks van Lightning Returns: Final Fantasy XIII en Final Fantasy XVI: A Realm Reborn. Er zijn zestig speelbare personages en een nieuwe multiplayermodus met de naam 'Versus Battle Mode.' In de lente van 2014 komt Curtain Call in Japan uit, een westerse release is nog niet zeker.

Theatrhythm Final Fantasy is een ritmegame met RPG-elementen, die gebruik maakt van meer dan 25 jaar aan Final Fantasy-muziek. De eerste Theatrhythm is uitgekomen op de Nintendo 3DS en is later overgezet naar het iOS-platform. Daarop is de game 'gratis,' met twee speelbare tracks, de rest dien je bij te kopen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread