Beyond: Two Souls krijgt demo in oktober

Ren, Jodie, ren!

Ontwikkelaar Quantic Dream brengt op 1 oktober een demo uit van Beyond: Two Souls voor de PlayStation 3. Dat maakt Sony vandaag bekend.

De demo bestaat uit twee scènes. De eerste speelt zich af in de Department of Paranormal Activities, waar een jonge, paranormaal begaafde Jodie experimenten ondergaat. De tweede speelt zich jaren later af, wanneer Jodie wegrent van de autoriteiten en de geheimzinnige entiteit 'Aiden' zijn verwoestende krachten loslaat.

De volledige game verschijnt op 11 oktober en is PlayStation 3-exclusief. Beyond: Two Souls is van de makers van Heavy Rain en Juno-actrice Ellen Page speelt er de hoofdrol in.

Net als in Heavy Rain ligt de nadruk op het leveren van een filmische ervaring. Een deel van de game was dan ook te zien tijdens het afgelopen Tribeca Film Festival in New York.

Er is tevens een mutliplayermodus aanwezig, waarin een tweede speler de rol van Aiden speelt. Hij is optioneel bestuurbaar via een smarpthone of tablet, via een speciale app.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread