Kamiya wil Bayonetta en Okami voor 3DS

Bedenker van de games brainstormt over de mogelijkheden.

Platinum Games' Hideki Kamiya ziet graag spin-offs van Bayonetta en Okami op de Nintendo 3DS. De originele bedenker van beide franchises spreekt daarover op de Penny Arcade Expo (via Siliconera).

jeanne

"Als ik de kans krijg om 3DS-games te maken, dan wil ik er eentje over het personage Jeanne uit Bayonetta," aldus Kamiya. "Iets kleinschaligs, wat gemakkelijk in korte sessies is te spelen. Ze zou dan een geschiedenislerares zijn en daar komen dan allerlei grappige situaties uit voort."

Kamiya: "Met Okami wil ik me minder focussen op zoiets groots als het redden van de wereld. Liever een kleinere setting, zoals het wereldje van de fee Issun."

De Japanse studio heeft goede banden met Nintendo. Bayonetta 2 is een Wii U-exclusieve titel en van Okami is al eens een spin-off uitgebracht voor de Nintendo DS: Okamiden. Kamiya benadrukt dat er geen officiële 3DS-plannen zijn aangekondigd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread